Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11/2020

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 6/11/2020
Συνάδελφοι,
o ΣΕΔΑ την Παρασκευή 6/11/2020 διοργανώνει την τελευταία τακτική αιμοδοσία του έτους. Κάθε εθελοντική αιμοδοσία είναι σημαντική για μια σειρά από λόγους, η επερχόμενη όμως είναι ίσως η πλέον σημαντική των τελευταίων ετών καθώς έχουμε εισέλθει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία τα αποθέματα μονάδων αίματος θα είναι περιορισμένα λόγω των συνθηκών και οι ανάγκες ίδιες, αν όχι αυξημένες.
Έχουμε ήδη αναφέρει ότι όσον αφορά την Τράπεζα Αίματος του ΣΕΔΑ, ο αριθμός των αιμοδοτών είναι σημαντικά μειωμένος. Ο Σύλλογος καθημερινά καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύπτει όλες τις ανάγκες των συναδέλφων για αίμα, δυστυχώς όμως -σε συνδυασμό με το πολύ αυστηρό πρωτόκολλο από την διαχείριση της Τράπεζας Αίματος και την μείωση των αιμοδοτών- δεν γνωρίζουμε αν θα είναι δυνατή η κάλυψη όλων των περιστατικών στο άμεσο μέλλον.
Συνάδελφοι,
σας καλούμε να προσφέρετε ζωή με το αίμα σας. Σας καλούμε να αποδείξουμε στην πράξη το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο και με την αυξημένη συμμετοχή μας να καλύψουμε τις επείγουσες ανάγκες του επόμενου διαστήματος.
Την Παρασκευή 6/11/2020,
στο ισόγειο της Λιοσίων 22 (εσωτερικός χώρος Κεντρικής εισόδου),
από τις 09:00 έως τις 13:00.
Θα τηρηθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.
Οι αιμοδότες καλούνται να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, ενώ σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
Ο Πρόεδρος Βασ. Πολυμερόπουλος
Ο Αν.Γεν.Γραμματέας Γ. Χρυσανθακόπουλος






















Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου:
http://seda.gr/%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b7-6-11-2020/