Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ


Για λόγους δεοντολογίας (άγνωστη λέξη στο λεξιλόγιο της μεγάλης πλειοψηφίας του απερχόμενου Δημ. Συμβουλίου, αλλά εμείς την έχουμε, δεν θα αναφερθούμε στις διαβουλεύσεις που γίνονται για τις αυτοδιοικητικές θέσεις μεταξύ των Δημ Συμβούλων παρατάξεων με την νέα Δημ. Αρχή, ούτε και σε γενικές πληροφορίες για το που οδεύουν τα στελέχη που "κόσμησαν" την Δημοτική Αρχή Καμίνη (και έφτασαν το Δήμο στο κατάντημα που έφτασε).
1) ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ Λ. Ο κύριος υπεύθυνος μαζί με τον τ. Δήμαρχο Καμινη Γ. και έναν ακόμη διοικητικό παράγοντα για την κατάσταση-κατάντημα του Δήμου Αθηναίων. Γ. Γραμματέας του Δήμου, ήρθε ως σύμβουλος του Αντ/ρχου Καθαριότητος(!!!) αλλά προκομμένος προφανώς ο άνθρωπος έφθασε να γίνει Γ. Γρ. (Το παρασκήνιο να το μάθετε μόνοι σας). Είχε την λύση για όλα. Έφταιγε ο Οργανισμός του Δήμου, που τον είχε φτιάξει ο ίδιος και για αυτό τον άλλαζε κάθε τρεις και λίγο, σε 4,5 χρόνια έκανε άπειρες αλλαγές, από ολικές τροποποιήσεις μέχρι μερικές κτλ. Αν δεν έφταιγε ο οργανισμός τότε έφταιγαν οι εργαζόμενοι ή οι Δ/ντες οι οποίοι είχαν την ίδια τύχη όμως με τον οργανισμό.
Η χαρά του φυσικά οι παντός είδους αναθέσεις (για κρίσεις ούτε σκέψη), αναθέσεις δε έργων ουκ έστιν αριθμός. Την ευνοιοκρατεία και όχι μόνον την έκανε το απόλυτο καθεστώς. Μέχρι τον πρώτο σε μόρια Δ/ντη τον υποβίβασε διότι δεν του άρεσε, για να τον επανέφερε μετά από δικαστική φυσικά απόφαση σαν να μην έτρεχε τίποτα. 
Η αξιοπιστία του ήταν τόση ώστε ο Σύλλογος των Εργαζομένων για πρώτη φορά στην λειτουργία του πήρε ομόφωνη απόφαση, να μην ξανασυναντηθεί μαζί του για να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά του.
Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας, κλεισμένος σε ένα γραφείο, το σύνολο των εργαζομένων ούτε τον είχε δει ούτε τον είχε απαντήσει
Είπαμε όμως, άμα είσαι προκομμένος και επιτυχημένος δεν χάνεσαι. Οδεύει για Γ. Γρ. στο Δήμο Χαϊδαρίου για να συνεχίσει και σε αυτόν το δήμο τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στο Δήμο Αθηναίων (Επειδή στο Δ. Α. δεν μπόρεσε ποτέ να λειτουργήσει όλα τα ασανσέρ μαζί, έχουμε απορία αν θα το πετύχει στα επόμενα τέσσερα χρόνια στο Δήμο Χαϊδαρίου. Έχει εμπειρία !!!!!).
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ.
2) ΠΑΠΑΧΕΛΑ Ν. Πρώην πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος σε κάποια αντιδημαρχία. Στο στενό περιβάλλον του Καμίνη. Εκλεγόταν όταν ο Καμίνης με 22% εξέλεγε το 60% των δημοτικών συμβούλων. Το σύνολο των εργαζομένων νομίζουμε ότι δεν θυμάται καν ότι υπήρξε. Τώρα δεν εκλέχθηκε και για αυτό θα αναμορφώση από την θέση του Γ. Γρ. τον Δήμο της Νίκαιας. 
3) ΑΣΘΕΝΙΔΗΣ ΣΤ. Άνθρωπος φυσικά του Καμίνη. Δ/νων Σύμβουλος στην στην εταιρία Μηχανογράφησης του Δήμου Αθηναίων. Το αν παρήγαγε το παραμικρό ουσιαστικό έργο δεν το γνωρίζουμε. Ότι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ πέρασαν από από την συγκεκριμένη εταιρία τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουμε. Εμείς θα ψάξουμε να δούμε τι έργο έκανε η ΔΑΕΜ, εκτός του "μεσίτη", οι άλλοι ας ψάξουν αν θέλουν να δουν τι γινόταν με τα πολλές δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ που περιδιαβαίναν από εκεί. 
Είπαμε, οι καλοί δεν χάνονται. Έχει οδεύσει στην "Κοινωνία της πληροφορίας". Προφανώς ήταν ο άριστος των αρίστων αλλά εμείς δεν το είχαμε αντιληφθεί.
4) ΧΑΜΠΙΔΗΣ Κ. Φυσικά του περιβάλλοντος Καμίνη. Μελος στο Δ. Σ της εταιρίας Μηχανογράφησης και σύμβουλος του Καμίνη σε θέματα μηχανογράφησης η κάπως έτσι. Θιασώτης της συμφωνίας των Πρεσπών και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και των ΜΚΟ, της ανοικτής κοινωνίας (Σορος κτλ). Ένας ακόμη άξιος.
Οδεύει μαθαίνουμε για Δ/ντης του γραφείου του Υπουργού ψηφιακός πολιτικής Πιερρακάκη Κ. (Σταματάμε εδώ).
5) Ρ........Η. Γραμματέας του Καμίνη, καλό κορίτσι. Είναι καθ οδόν, εκτός αν έφθασε, για το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών. Λιβάνιου Θ.
6) Έναν ακόμη σύμβουλο που δεν εκλέχθηκε, προσπαθούν Ν. Δ και παλαιοί σύντροφοι του να τον αποκαταστήσουν. Παρ ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω τυπικών προσόντων είμαστε σίγουροι ότι και αυτός θα βρει την δικαίωση του. Μην ανησυχείτε. 
Είπαμε. Οι καλοί, οι άξιοι και οι άνθρωποι του Καμίνη δεν χάνονται. Αυτά και προς το παρόν και θα συνεχίσουμε.
Αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια η λάθος πληροφόρηση ευχαρίστως να διορθωθεί