Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 2

Ο Σύλλογος έχοντας πλήρες αίσθημα ευθύνης, με χτεσινή ανάρτησή του σας πληροφόρησε ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν συμπεριλαμβανόταν στην απόφαση του Υπ. Εσωτερικών για την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, ώστε να μην δημιουργηθεί σύγχυση στους συναδέλφους από το σχετικό δημοσίευμα που υπήρξε στο διαδίκτυο.
Το ΔΣ του Συλλόγου, λειτουργώντας με υπεύθυνη και στοιχειοθετημένη συνδικαλιστική δράση όπως διαχρονικά πράττει και όπως οφείλει, ενημερώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας του με την αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΣ, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η σχετική απόφαση θα εκδοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Θα πρέπει όμως να σχολιάσουμε κάτι ακόμα. Αν και τους κάνουμε χάρη που ασχολούμαστε μαζί τους, είναι καιρός να τελειώνουμε με ορισμένες γραφικότητες που παρατηρούνται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, από κάποιους καιροσκόπους με κοινό χαρακτηριστικό το ότι όχι μόνον δεν είναι μέλη του Συλλόγου, αλλά ούτε καν εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων. Κάποιοι τέτοιοι διάττοντες αστέρες της προπαγάνδας, αποφάσισαν πως είναι ευκαιρία για αυτούς να εκμεταλλευτούν τη φιλοξενία του Συλλόγου, ώστε να ασκήσουν με το μυαλό τους αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, στην Δημοτική Αρχή ή όπου αλλού θεωρούν, εμπλέκοντας και στοχοποιώντας παράλληλα τον Σύλλογο, βγάζοντας όλο τους το μένος και σχολιάζοντας στις ενημερώσεις μας με άθλιους χαρακτηρισμούς, διαδραματίζοντας έναν τουλάχιστον ύποπτο ρόλο. Εδώ όμως δεν γίνονται ανεκτές τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα σέβονται την φιλοξενία μας, όπως σεβόμαστε όλους όσους εκφράζουν ελεύθερα την άποψη ή την κριτική τους. Μπορούν βέβαια ελεύθερα, να βγάζουν τα εσώψυχά τους στην προσωπική τους σελίδα.
Ο ΣΕΔΑ θα συνεχίσει να είναι αδέσμευτος, να εναντιώνεται στα κακώς κείμενα, μα πάνω από όλα θα συνεχίσει την υπεύθυνη και αξιοπρεπή πορεία του Συλλόγου, χωρίς καμία εκ προοιμίου διάθεση υπεράσπισης ή καταδίκης καμίας Κυβέρνησης ή Δημοτικής Αρχής.
Γιάννης Χρυσανθακόπουλος
Ταμίας ΔΣ ΣΕΔΑ